16 дек. 2010 г., 13:59

Това, което обичам в теб 

  Поэзия » Любовная
1162 0 1
Обичам начина, по който ме гледаш.
Очите ти толкова ярки и зелени.
Обичам начина, по който ме целуваш.
... Устните ти толкова меки и гладки.

Обичам начина, по който ме караш да съм толкова щастлив.
И начина, по който показваш, че те е грижа за мен.
Обичам начина, по който ми казваш, "Обичам те"
Обичам начина, по който ме докосваш.

Когато съм с теб, вечността е на една крачка.
Любовта ми към теб продължава да расте със всеки изминал ден.
Със всеки допир на ръката си аз те обичам повече и повече.
Ти знаеш, че те притежавам, скъпа моя, дълбоко в сърцето си.

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??