6 янв. 2007 г., 00:19

Това съм аз 

  Поэзия
866 0 0
Аз ли съм това?
Да причинявам болка днес и да се смея.
Оръжие да гледам хладнокръвно,
Да пия и наздравици да вдигам.
Усмивки чужди върху мене да целуват
Пред погледа на някой,който ме обича.
Нима това съм аз?
Сърце студено и гореща кръв.
Възпламенявам пориви и страсти,
Очите ми да гледат по-опасно
От тези на убиец сластен.
Това съм аз…крада сърца,
Крада усмивки и души.
И демон бял съм аз сега,
Такъв,какъвто бях преди…

© Снежина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??