24 июн. 2013 г., 17:25

Този ден 

  Поэзия » Любовная
508 0 5

 

 

 

     Набрах в гората шепичка

                                                ягоди,

     с аромат на планинска

                                                   зора,

     инжектиран венозно в

                                         кръвта ми,

     ведно с обичта ми към теб,

                                            моя тъга!

 

     Поеми на глътки от душата ми

                                                     дива,

     вгледай се в мен, усмихни се,

                                           стопли ме,

     нека да сме днес щастливи,

                                  дори временно,

     да бъде този ден само наш -

                                       на теб и мен,

     с шепичка дивни ягодки

                                             перлени!

 

 

 

        

                                

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??