27 сент. 2008 г., 10:37

Този дъжд 

  Поэзия
567 0 11

Този дъжд така ме оплете -

гали очите, косата, гърба,

целуна краката, ръцете,

отърва ме от снощните мисли

и тиха тъга.

 

Този дъжд - кратък и летен,

безумно силен, пречистващ душа.

С луди пръсти самотата отпрати,

магьосник чакан - жива вода.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??