30 мар. 2008 г., 20:45

Този, който обичаш 

  Поэзия » Любовная
683 0 2
Кой надсмя се и това ти стори?
Гледам, а не мога теб да те позная.
Кой сърцето ти затвори
и сега така за него се разкайваш?

Усмихни се! - ала ти не смееш.
Щастието ти е чужда дума вече.
За добро е, трябва да го проумееш!
И миналото ще остане надалече.

Кой такава те направи?
Кой изстъргна добротата от това сърце?
Кой безжалостно те изостави?
Но не си сама под синьото небе!

Огледай се. Приятелите те обичат
и тъжат, когато тъжна си и ти.
А този, който ти обичаш,
мъничко за теб не го боли.

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??