18 апр. 2010 г., 15:25

Този миг 

  Поэзия » Любовная
833 0 5

Този миг

 

Сънувах ли го този миг от време,

та струва ми се толкова познат?

Мигът, който ще отнеме

горчивината в моя свят.

 

За този миг отново бих живяла,

за да се върнеш пак при мен...

За него всичко аз бих дала,

да те прегърна някой ден!

 

И ако можех времето да върна,

а с него и щастливите ни дни...

С толкова любов ще те обгърна,

че всяка болка тя ще заличи.

 

И всяка рана тя ще излекува,

щом дойдеш пак ти в моя свят...

Сънувах ли го този миг от време,

та струва ми се толкова познат?

 

© АнеблА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??