2 окт. 2019 г., 17:38

Трагедия реал 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
861 0 0

Народът е беден, ограбен, не бива,

животът е труден във нашите дни,

докато използва сапун от коприва,

шампоанът непотребен ще стои.

 

Докато онези събират парите,

но нищо не дават на този народ,

но споко хазартът ще сбъдне мечтите,

билетчета - тото, казино и слот.

 

Докато кокошката здраво се мъчи,

само едничко яйчице да снесе,

друг пък отгоре гърдите си пъчи,

че гледал ми крава и имал теле.

 

Трети с кафе и цигара в уста - учи,

докато детето до него реве,

кажете ми хора, кво да се случи,

така че народът да бъде добре.

 

 

 

 

 

© Иван Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??