28 авг. 2018 г., 23:28

Трагедията в Своге 

  Поэзия » Гражданская
443 0 1

Майка над гроба на сина си плаче,

след като автобусът се обърна.

Той на тринадесет години едва е,

а повече нивга няма да се върне.

Седемнадесет души, ще си спомним ли за тях,

или ще ги отминем с на безразличието тежкия грях?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??