28 ago 2018, 23:28

Трагедията в Своге 

  Poesía » Civil
441 0 1

Майка над гроба на сина си плаче,

след като автобусът се обърна.

Той на тринадесет години едва е,

а повече нивга няма да се върне.

Седемнадесет души, ще си спомним ли за тях,

или ще ги отминем с на безразличието тежкия грях?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??