28.08.2018 г., 23:28 ч.

Трагедията в Своге 

  Поезия » Гражданска
436 0 1

Майка над гроба на сина си плаче,

след като автобусът се обърна.

Той на тринадесет години едва е,

а повече нивга няма да се върне.

Седемнадесет души, ще си спомним ли за тях,

или ще ги отминем с на безразличието тежкия грях?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??