17 февр. 2009 г., 22:20

Трагикомическо 

  Поэзия » Юмористическая
575 0 3
 

ТРАГИКОМИЧЕСКО

 

С поздрав специално и единствено за всеки познал се непознат :-)

 

През брода - на бряг,

от слънце - на сняг

от чук, та на мъж,

от вятър - на дъжд,

от просяк - на принц,

от брадва - на щик,

от майор - на войник,

от име - на ник,

от елен - на стрелец,

от бик - на щурец,

от шофьор - на миньор

от миньор - на сапьор,

от цвете - на клон,

от кон, та на слон

от самолет - на балон,

от бонбон - на лимон,

от биберон - на гарсон,

от добряк - на злодей,

от гигант - на пигмей,

от змей - на жабок,

от котак - на мишок,

от козел - на рибок,

от трън, та на глог,

през кал и през грях,

със сълзи през смях,

от там, та на тук,

от тук, пак натам,

("Представи си - без срам!"),

на всички напук,

сама по света

търси ли, търси,

една щура жена

като сляпо дете

под вола - теле.

 

 

 

© Юлияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??