4 сент. 2008 г., 07:50

ТРАКИ 

  Поэзия » Философская
558 0 2
 

ТРАКИ

 

Деца дионисиеви,

с вино и меч сътворени.

Шептят могилите лисеви

- вашта последна арена.

 

Вие, конници,гладиатори,

послания отвъдни изпращате.

Да не сме имитатори,

а да развееме плаща.

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??