13 мар. 2014 г., 17:24  

Трансплантирана трогателност 

  Поэзия » Другая
516 0 2

татуирана тайна

тантрично танцува

тимпани телесни

тъмнокосо тананикат

трубадурно тумба-лумба

темпераментно тутакси тълкуват

тъгуващия тотем

теменужен тембър

тебеширено теоретизира

туткаво таи тежнения

традиционно тампонирани

твори тръпки тъдява:

топовно топли

торсотонусни

токсично тонални

тленно темелни

титуловано тичинкови

транжирано тихи

тинтири-минтири

тиранично тешащи

тиково тектакащи

теснеещо тефлонени

тушира травмираната тъкан:

тягостния тътен

тесногръдата тетива

трескавия тестис

тревистата траектория

тротиловите туфи

тримуфиращата троха

трудолюбивата точка

трикотажния тромпет

трънливата тъма

туптящия трюм

тропосаната тревога

тършуващия тромб

търпеливия трамплин

тенденциозното трасе

туптящия тунел

траверсите транслират

трогателно тълкуват

типичната трасцедентност

Танатос - тест за толерантност

тривиална теология

тъже тлъстеещата тор

тилилейската тишина е търбух

с триизмерна топография

третокласна "Травиата"

тънкостенна туника

тъкачката тъне в трансформиран тремор

тласъци

тласъци

тласъци

 

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??