Забрави го, измъчено сърце,
не съжалявай, не плачи,
пусни го, нека си отиде
нека по своя път върви.
Не страдай, пламенно сърце,
за него спри да гаснеш,
чужда му е твойта обич
чужди са му твойте ласки.
Спри се, мъничко сърце,
не ме влудявай, не тупти,
не бий за него с нежност
забрави го, нека си върви.© Антоанета Тонева Все права защищены