29 мар. 2008 г., 21:36

Трепетни крила 

  Поэзия
808 0 18

Зарастличе раззелени

поляната

на пролетните трепети.

Разсъмнаха

в очите ми петли.

Предвестници

на утрините светли.

Звъниката

в душата ми запя.

В очакване

на идващото лято,

че с много обич

над позлатените жита,

посятото

ще жъна пребогато.

Във синьoто

на птичия простор.

В едно летене

със мечтите.

Сърцето

със тинтявен взор

пулсира

в трепетите на крилете.

 

 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??