Зарастличе раззелени
поляната
на пролетните трепети.
Разсъмнаха
в очите ми петли.
Предвестници
на утрините светли.
Звъниката
в душата ми запя.
В очакване
на идващото лято,
че с много обич
над позлатените жита,
посятото
ще жъна пребогато.
Във синьoто
на птичия простор.
В едно летене
със мечтите.
Сърцето
със тинтявен взор
пулсира
в трепетите на крилете.
© Евгения Тодорова All rights reserved.