10 февр. 2010 г., 23:22

Треска бленувана 

  Поэзия » Эротическая
865 0 1

Ще докосна аз нежно твойто мраморно тяло

и с пръсти ще милвам лицето ти бяло,

от уханната кожа любов ще събирам,

ще те галя безспирно и в екстаз ще умирам.

 

В нощта на очите ти аз ще потъвам,

в косите копринени аз ще тъгувам,

ще се давя във влажните устни бленувани,

ще изричам слова, досега неиздумани.

 

Ще изгубя аз себе си – с теб ще се слея,

тъй живот ще погубя, ала два ще живея,

ще поема в простора на нощните празници

дива страст, изгоряла любовни изгнаници.

 

И когато телата ни, в треска изтръпнали,

се отпуснат в нега изтощени и сънени,

ще усетя възторга на любов възродила се,

че и двамата с теб все така се обичаме.

© Иван Шмугарски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Жалко ,че няма коментариии.Заразяваш с таз любов.........любовно кафе ще изпия и дано не се отрезвя!
Предложения
: ??:??