24 июн. 2009 г., 00:49  

Тревожност 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

Тревожност в нощта сърцето коси.
Сънят си отива... поспри, остани.
Унесен, тъгата в мен не боли.
Години не бих се събудил дори.
 
И търся топлина от твоята ръка.
Да ме погали искам, да се утеша.
Къде ли си в този миг...
В съня си любиш друг, нали?
 
Но тихо снегът посипва съня.
Изплашен опитвам се с дъх да го спра 
не може и не искам тази белота
да смръзва моята мечта ...
 
.

 

 

                                                                                                                     На Н.

© Милен Флоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??