9 янв. 2006 г., 00:07

три птици 

  Поэзия
679 0 1
Ще бъде петък.
Следобед.
Късна есен.
Ще вали.
Небето ще е тъмно синьо.
Ще бъде топло,
макър да са дъждовни дни.
По улицата малко хора
забързани ще минат;
ще се носят паднали листа.
Въздухът ще е кристално чист.
Животът в града замрял ще спи.
Слънцето към планината ще се спуска,
тъй както винаги преди.
Денят замислен ще си тръгне.
Отлитащите птици ще са три

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • интерсно.........хараса ми много!!!
Предложения
: ??:??