2 июн. 2008 г., 07:28

Три секунди свобода... 

  Поэзия » Философская
1281 0 35

Три секунди свобода -

волна птица на небето...

И един безценен дар -

светла обич във сърцето.

 

И си струва да прозреш

с мъдрост истината свята:

ако трябва ще умреш,

за да имаш свободата...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??