Jun 2, 2008, 7:28 AM

Три секунди свобода... 

  Poetry » Phylosophy
1282 0 35

Три секунди свобода -

волна птица на небето...

И един безценен дар -

светла обич във сърцето.

 

И си струва да прозреш

с мъдрост истината свята:

ако трябва ще умреш,

за да имаш свободата...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??