На любовта порязали крилете -
Отворили голяма пещера
Един обичал някога и двете
Но после се разминал с любовта ...
На слънцето му дожаляло
Обичало да гледа радост,
Но в мъката на неговия ден -
Попила нежността в локва бедност ...
Сиротен - лебедът поел
Да търси своята Голгота ...
Разпръснати лъжите се явили-
Да украсят надвесения свод .
Един от друг мечтите скрили
Когато той е бил там друг ...
И тя е милвала косите ,
За да се срещнат в самота
Когато са били красиви
Обичани и...
Двама
...през ноща...
© ДМ Все права защищены