Nov 1, 2019, 5:39 PM

Три за щастие 

  Poetry » Phylosophy
472 0 0

На любовта порязали крилете -

Отворили голяма пещера 

Един обичал някога и двете

Но после се разминал с любовта ...

На слънцето му дожаляло 

Обичало да гледа радост, 

Но в мъката на неговия ден -

Попила нежността в локва бедност ...

Сиротен - лебедът поел 

Да търси своята Голгота ...

Разпръснати лъжите се явили-

Да украсят надвесения свод .

Един от друг мечтите скрили 

Когато той е бил там друг ...

И тя е милвала косите ,

За да се срещнат в самота

Когато са били красиви

Обичани и...

Двама

           ...през ноща...

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??