Днес, на Трифон Зарезан,
изпихме с Пешо цял казан.
Връщайки се после вкъщи,
си мислех: Мойта ще се мръщи.
А жената ме посреща
със целувчица гореща.
Леле...... колко съм загубен!
Пиян съм, да! Ама съм влюбен.
Празниците съчетахме
целувахме се, и .............. !
Довършете изречението! :)
Авт. Веси: 14.02.2021г.
© Веселин Христов Все права защищены