30 нояб. 2005 г., 14:42

Трилогия на любовта 

  Поэзия
855 0 1
Първа част:ПИСЪК

Писък във бурята,жар върху лед
огън от спомен догаря,
сова в небето,мрак е навред...
някой морето запали.
Тлеещи страсти,диви очи
клони протягат се бавно
и се достигат чак призори,
но магията вече я няма...

© Мария Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??