Nov 30, 2005, 2:42 PM

Трилогия на любовта 

  Poetry
862 0 1
Първа част:ПИСЪК

Писък във бурята,жар върху лед
огън от спомен догаря,
сова в небето,мрак е навред...
някой морето запали.
Тлеещи страсти,диви очи
клони протягат се бавно
и се достигат чак призори,
но магията вече я няма...

© Мария Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??