30.11.2005 г., 14:42 ч.

Трилогия на любовта 

  Поезия
800 0 1
Първа част:ПИСЪК

Писък във бурята,жар върху лед
огън от спомен догаря,
сова в небето,мрак е навред...
някой морето запали.
Тлеещи страсти,диви очи
клони протягат се бавно
и се достигат чак призори,
но магията вече я няма...

© Мария Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??