2 февр. 2018 г., 10:26

Триптих 

  Поэзия » Любовная
1321 4 15

Три глътки в живота отпих.

Първата беше шампанско -

лумваха в мене искри,

литвах в звездни пространства.

Втората беше "Розе" -

нежна и пивко-омайна.

Влюбено, топло море

скри ме във своите тайни.

Третата бе "Каберне" -

тежко на вкус, отлежало.

То без остатък отне

мъката, в мене преляла.

Три глътки от тебе отпих,

зная, че имаш и още...

Твоята обич шепти

в моите пресъхнали нощи!

© Слава Костадинова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Вино и любов »

5 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??