Три глътки в живота отпих.
Първата беше шампанско -
лумваха в мене искри,
литвах в звездни пространства.
Втората беше "Розе" -
нежна и пивко-омайна.
Влюбено, топло море
скри ме във своите тайни.
Третата бе "Каберне" -
тежко на вкус, отлежало.
То без остатък отне
мъката, в мене преляла.
Три глътки от тебе отпих,
зная, че имаш и още...
Твоята обич шепти
в моите пресъхнали нощи!
© Слава Костадинова Todos los derechos reservados