23 февр. 2008 г., 09:00

Триптих 

  Поэзия » Философская
640 0 15

 

Времето крилато спира.

Пее химн зората.

Сам Орфей с небесна лира

слиза на зeмята...

 

             ***

 

С надежда в бъдното наднича,

дарява песни - благослов.

Преминал ада, но обичащ -

самият станал е Любов.

 

             ***

 

Орфеево вълшебно цвете

под лъчистия покров.

Родопа люби днес небето

със Орфеева любов...

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??