Трите П са днес на власт.
Пари, проституция и политика.
А хората... са прост баласт...
излишни... дето му се вика.
И сопата е във ръцете на Парите
и кацата се пази от пчелите -
те трябва само да я пълнят,
а не - паветата да хвърлят.
А курвите са стари, много стари...
владеят го това изкуство!
Не пускат никой в свойте кулоари
и с парите подновяват лустрото.
Къде си тръгнал бе народе...
властта не се предава - тъй, без бой!
Не си готов докрай да бориш
полиция и политици само с вой.
С китарен звън и със пиано
бардака няма как да разрушиш.
Парите си купуват вярност...
на политика само дрехите му ще смениш!
25.7.2013 Руми
© Румяна Все права защищены