Трошичка внимание,
трошичка топлина...
Заискрява Надежда една!
Следва залък солиден
неискреност и лъжи.
Горчи! Даже боли,
но преглъщаш,
не искаш да вярваш,
че хората в същността си
са лукави и зли
И чакаш трошица поредна
и вярваш в света
© Blue Все права защищены