5 дек. 2005 г., 22:12

Трудно е 

  Поэзия
644 0 1

                            Трудно е

           Трудно беше да ти кажа тези думи,

           трудно бе да се сбогувам с теб.

           Трудно е да забравя всичко помежду ни,

           трудно е да продължа напред.

 

           Макар без теб във град далечен,

           макар без теб,потънала в тъга.

           Със мен ще бъде спомена ни вечен,

           макар да знам,че съм сама.

© Енд ъф флауърс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??