Dec 5, 2005, 10:12 PM

Трудно е 

  Poetry
642 0 1

                            Трудно е

           Трудно беше да ти кажа тези думи,

           трудно бе да се сбогувам с теб.

           Трудно е да забравя всичко помежду ни,

           трудно е да продължа напред.

 

           Макар без теб във град далечен,

           макар без теб,потънала в тъга.

           Със мен ще бъде спомена ни вечен,

           макар да знам,че съм сама.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??