26 нояб. 2017 г., 18:51

Тръгна си от мен... 

  Поэзия » Любовная
708 2 4

 

Тръгна си от мен, но всъщност

не напусна тази стая.

Леглото – още неоправено,

на масата изстива чаят.

 

Стената, пълна с наши снимки,

усмихва ми се със тъга.

Книгата – с подгънат ъгъл

на последната глава.

 

Стъпките ти са по пода,

следи от пръсти по стъклата,

а в кожата ми е пропит

на твойта кожа аромата.

 

Тръгна си от мен, но всъщност

не напусна тази стая.

От мене ще си тръгнеш само,

когато аз го пожелая.
               

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??