Нали така реши - тръгни сега,
да гониш щастие, обгърнато в мъгла,
потулено в забвение и страх,
недей отрича, че не е така!
Не скърби за нас!
Смело продължи напред.
Нека вълната на живота
към успехи и слава те влече!
Не моли за прошка - не си виновен,
животът си е твой!
Не чакай вратите сами пред теб да се отворят,
а протегни към тях ръка да ги отвориш!
Не тичай сам срещу съдбата си,
а погледни чертите на ръката си,
там всичко пише, нали така? -
Поеми своя път в живота ти сега!
Тук разделяме се и с усмивка,
всеки губи и печели, нека е печеливш билет това...
Раздялата е факт, приятел беше,
част от семейството ни, но сега нека не боли... Тръгни!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены