1 июн. 2010 г., 21:14

Тръгвай си 

  Поэзия » Любовная
620 0 1

Тръгвай си, но тръгвай днес,
ти тръгвай и назад недей поглежда,
 не се обръщай и за миг, недей,
не давай шанс да се роди надежда...

Не вярвай ти на думи и мечти,

не вярвай в клетви, нито пък във сълзи,
защото всички клетви за лъжи...
избягай най-добре със стъпки бързи.

Във моите очи остават само

големи, мътни, два тъй празни океана,
в сърцето ми дълбока дупка зее...
 но не плачи - със времето и болката ще избледнее...

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Думи, написани от сърце!Харесва ми...Поздрав!
Предложения
: ??:??