28 янв. 2005 г., 01:07

ТРЪГВАМ 

  Поэзия
1282 0 1

По спокойни сте вече нали?
няма кой да будите сутрин,
няма ги мойте сънливи очи,
чисто ще бъде без музика
тихо.Две три разпилени неща
ще напомнят че скоро съм
тръгнала, ключа си оставям,
пазете го тъй както мене сте пазили,
мамо оставям ти мойте лъчи,
вместо мене те да те галят..

© Палмира Божинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??