15 сент. 2007 г., 15:40

Тръгвам си! 

  Поэзия
701 1 0

Тръгвам си
и този път е запоследно,
тръгвам си,
без думи, без сълзи,
нямам сили...

Тръгвам си,
ти плачеш, но сипеш обиди,
тръгвам си,
но искам да се върна,
искам да прегърна,
но не мога, няма смисъл.

Тръгвам си
и ти го знаеш,
губиш единствената си любов,
но не ме последва,
не ме спря дори за миг.

Тръгвам си
 и болката е страшно голяма,
но ти уби всичко
и не мога да остана.

© Ралица Лазарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??