Тръгвам си...
За пореден път
отказвам се от тебе...
За пореден път сълзите ми потичат...
„тръгвам си...” устните изричат,
а сърцето вика остани...
Тръгвам си...
целувам те за последно.
Леко, за да не те събудя...
Нежно милвам те с очи...
Преглъщайки сълзите си.
Тръгвам си...
Не можех да простя.
Опитах се, знай,
но споменът остана,
а с него болката...
Тръгвам си..
Обръщам глава...
Не оставяй с мислите че е лъжа ...
Тръгвам си...
Но ще се връщам...
В този хубав спомен,
където отново ще те прегръщам,
без да бъда наранен...
© Теодора Все права защищены