May 16, 2012, 3:49 PM

Тръгвам си... 

  Poetry » Love
603 0 0

Тръгвам си...

За пореден път

отказвам се от тебе...

За пореден път сълзите ми потичат...

„тръгвам си...” устните изричат,

а сърцето вика остани...

 

Тръгвам си...

целувам те за последно.

 Леко, за да не те събудя...

Нежно милвам те с очи...

 Преглъщайки  сълзите си.

 

Тръгвам си...

Не можех да простя.

Опитах се, знай,

но  споменът остана,

а  с него болката...

 

Тръгвам си..

Обръщам глава...

Не оставяй с мислите че е лъжа ...

 

Тръгвам си...

Но ще се връщам...

В този хубав спомен,

където отново ще те прегръщам,

без да бъда наранен...

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??