24 июл. 2019 г., 18:31

Трън в очите 

  Поэзия » Философская
600 0 0

Да си като  трън в очите,
хората да ги бодеж,
в шепите събираш им сълзите,
а ти ще искаш да ги спреш.

Дори жените ти обсъждат потеклото,
а мъжете чудят се с кого си,
с кого ли лягаш си в леглото,
ти коя си и защо си

Въпроси и дилеми,
трън в очите си на много хора,
сякаш ти си им проблема,
почивка нямат от умора

Без да искаш ги бодеж,
очите те сами си ги навират,
дори не може да ги спреш,
трън в очите си намират.

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??