28 мар. 2010 г., 14:31

Тук, в този сън... 

  Поэзия » Другая
686 0 3

Има ли някой там...
зад вратата...
Защо вървиш след мен
щом ме няма?
Вероятно търсиш отговори,
но има ли въпрос, който да знам.
Мога ли да заспя, щом не се събуждам?
Сънищата ми ме подминават,
те крещят "Върви по дяволите"
и се питам как да стигна до ада.
Мога ли да те спра,
преди да ме настигнеш?
Дали ще мога да се отклоня
преди края на пътя...
Този свят понякога спира,
но аз продължавам с всичко и без нищо.
Вървя по улици непознати за града...
За целия свят.
Никога не поглеждай назад,
не се осмелявай да протегнеш ръка към мен.
Тук, в този сън, аз съм мъртва.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??