Ангелче небесно
си ми ти -
обичам
твоите очи.
В тях потъвам -
в спокойствие
и радост
аз осъмвам.
Дълбоки и сини,
за мен са все
красиви -
даряват ми екстаз.
Омайват ме и
отивам в друг
свят - където
сме само ти и аз.
Твоите очи са
пътеводните ми звезди -
видя ли ги, знам -
правилна посока
следвам аз.
© София Русева Все права защищены