29.05.2007 г., 14:19 ч.

Твоите очи 

  Поезия
607 0 1

Ангелче небесно
си ми ти -
обичам
твоите очи.

В тях потъвам -
в спокойствие
и радост
аз осъмвам.

Дълбоки и сини,
за мен са все
красиви -
даряват ми екстаз.

Омайват ме и
отивам в друг
свят - където
сме само ти и аз.

Твоите очи са
пътеводните ми звезди -
видя ли ги, знам -
правилна посока
следвам аз.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??