18 мар. 2007 г., 14:48

Твоите очи 

  Поэзия
772 0 4
Твоите очи...
на клада ме изгарят.
Твоите очи...
с пламък горещ ме разтопяват.
Гледат ме те...
зная, че вечно ще ме обичат.

Твоите очи...
пак ме нараняват.
Твоите очи...
душата ми пленяват.
Гледат ме те...
зная, че вечно ще ме желаят.

Твоите очи...
сърцето ми докосват.
Твоите очи...
до кръв го разтопяват.
Гледат ме те...
зная, че вечно ще ме нараняват.

Твоите очи...
преследват ме в нощта.
Твоите очи...
бавно ме убиват.
Гледат ме те...
зная, че вечно ще мечтаят.

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??