На върха на карфица,
облян във пот
твориш изкуство
и даваш живот...
Сред хаоса на дните,
изгубен в спомени
прекрачваш във Вселената
и затваряш очи...
Завладян от бързите ритми
на чуждите мечти
"звезди от златен прах"
в ръцете си държиш...
© Някога Някъде Все права защищены