24 апр. 2013 г., 21:15

Твоя страст 

  Поэзия » Любовная
666 0 1

Изпий ме с онзи поглед чувствен и жарко ти ме целуни,

взриви  с горещите си пръсти и нежно после ме гали.

И нека бъда слаба, беззащитна, превърнала се в утринна роса.

Докосвай с устни и прегръщай жадуващата те жена.

 

В душата гмуркай се и искай всичко! Какво пък - мога да ти дам –

море от обич, малко свян и лудост, нескрит копнеж и сладка свобода.

Гори ме бавно и полека, че тръпна цяла в този час.

Свали  последната ми дреха - ще бъда твоя страст... Сега!

© Стон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??