3 мая 2007 г., 14:09

Твоят свят 

  Поэзия
670 0 2

Във твоят свят бях влюбена,
не в тебе!...
Във всичко туй, което беше ти!...
Във твоят дом, във твоите копнежи,
във твоите безоблачни мечти!...

Във твоят свят бях влюбена,
не в тебе!...
Харесваше ми да съм част от
всичко твое!...
Една частица да съм малка аз
от твойте ведри дни!...

Във твоят свят бях влюбена,
защото
обичах да те виждам колко си щастлив!
Щастлива бях и аз, така си мислех.
До теб да съм жадувах всеки миг.

Във твоят свят бях влюбена,
не в тебе!...
Обичах всичко туй, което беше ти!
За мене всичко мое беше твое!...
Навярно затова не ме обикна ти!!!... 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??