13 сент. 2011 г., 21:52

Твоят танц 

  Поэзия » Любовная
595 0 1

С воал от разноцветни пеперуди

по мен се спуска твоята коса

и полъх на далечни теменуги

разнасяш в моята душа...!

 

Сърцето ми е в плен на танца -

в твоите очи-ръце...

те свирят ми живота валсов,

с любов дошла отвсякъде...!

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??